BLOG JE V REKONSTRUKCI ;D

No.6 - recenze

17. října 2014 v 20:55 | Kimesuke

No.6




Anime: No.6
Rok vydání: 2011
Počet epizod: 11
Režie: Nagasaki Kenji
Hudba: Sano Hiroaki

Příběh (Zkráceně): Příběh se odehrává v roce 2013, v "dokonalém městě" No.6.Chlapec jménem Shion je velice chytrý (vždy měl nejlepší výsledky) ovšem jednoho dne mu do pokoje vtrhne vězeň Nezumi, Shion místo toho aby ho nahlásil- tak ho ošetří a nechá ho přespat. Což mu zničilo celý život- vzhledem k tomu, že se přišlo na to, že ukrýval vězně- nemohl postupovat ve studiu ani zůstat na místě, kde byl.
Po 4-letech se stává Shion svědkem divných úmrtí a aby se nic nevyneslo na povrch byl okamžitě zatčen a vezen do nápravmého zařízení. Ovšem ho zachární Nezumi (v přkladu - krysa) kterého tenkrát zachránil on. Shion utekl s Nezumim a vzdal se tím své matky a kamarádky. S Nezumim Shion přebývá v Západní čtvrti a pomalu se dozvívá stále víc o slavném a "mírumilovném" městečku No6, které Nezumi nenávidí a chce ho zničit. Ovšem Shion tam má ještě rodinu. Setká se vůbec ještě Shion se svou rodinou? Kdo je ve skutečnosti Nezumi ? A co všechno se skrývá pod "No 6" ?


Můj názor: Prostě dokonalé *Q* opravdu jsem to zlhtal za jednu noc (díky čemuž jsem prospal celou školu) D:

Klady (+)
  • Grafika
  • Dějová linie
  • Citově hluboké QwQ prostě váš to uplně vyždímá
  • Charaktery
  • Nazval bych to- Shonen-Ai >:3
Zápory (-)
  • Moc krátký QwQ


Vážně u toho posledního dílu jsem celou dobu jenom brečel Q_Q a Věřte mi- to už je co říct *^*
Zamiloval jsem si Nezumiho jako super typánka, kterého jsem obdivoval (určitě ho budu cosplayovat) *^* A Shiona jako takového roztomilého chlapečka :3 (to zní více pedofilně než jsem chtěl ._.). Ale spolu byli dokonalý *Q* kdo mě štval byla ta holka -.- Safu se jmenovala. Kvůli ní se všechno podělalo :C. Ale Inukashi jsem měl docela rád ^w^. (i když do ted nevím jestli je to kluk nebo holka) nevadí xD.
Ne, ale vážně doporučuji ♥

Boží opening - zde
Boží ending *w* - zde
Hodnocení: 10/10 ☆

Trailer 8)



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Tamao-chan Tamao-chan | Web | 17. října 2014 v 21:55 | Reagovat

No.6 je jedno z nejlepších anime, co jsem kdy viděla! =^^= Nezumi je prostě miláček, kterého bych si nejradši vzala do postele a... Dobře, dobře, to zní úchylně... :D Ale prostě jsem si ho zamilovala! :33 Safu bych taky nejradši nakopala do zadku! >< Shion prostě k Nezumimu a basta! Opravdu škoda, že má No.6 jen 11 dílů a bez náznaku že by mohlo být pokračování... >.<

2 Yuki Yuki | 18. října 2014 v 10:38 | Reagovat

Souhlasím že je to jedno z nej. anime co jsem zažil.Hlavně po té citové stránce,pamatuju si že jsem brečel tak moc že se mi spustila krev z nosu._.
Safu byla příšerná. Dokonce ani na tom konci si to u mě nespravila.
Ale jinak jsou ty postavy prostě
aww

3 Leriane Leriane | Web | 18. října 2014 v 12:26 | Reagovat

pěkná recenze, musím uznat, že jsem se i u tohoto článku trošku hihňala, každopádně anime je moc pěkné :)

4 Tayusha - はたけ多代 Tayusha - はたけ多代 | Web | 18. října 2014 v 14:01 | Reagovat

No.6 ,je posle mě nejhezčí anime co jsem kdy viděla. A jak jsi napsal, jediný zápor mělo že bylo moc krátké. (A ještě jedna pusinka by taky neuškodila.)
Skvělá recenze. :)

5 Saki Saki | Web | 18. října 2014 v 14:54 | Reagovat

mám tohle anime moc ráda! ^^ ale připadám si jako jediný člověk, který v jeho průběhu ani jednou nebrečel a to jsem nebrečela ani u konce ani u smrti Shiona*připadá si jako hodně necitelný člověk* :D Ale myslím, že jak bych se na to podívala znovu už bych se rozbrečela hned no a souhlasím Safu byla hrozná … ale tak…já až na FT nemám ráda žádnou holčičí postavu v anime (to samé ve filmech a seriálech) :DD

6 Shio Usami Akira Shio Usami Akira | Web | 18. října 2014 v 19:01 | Reagovat

Jééé .. na to bych se mohla zase někdy mrknout :) Viděla sem to asi už 5x, ale už jsem to docela pozapoměla .. díky za připomenutí ;)

7 Penny Mizuki Allonsy Penny Mizuki Allonsy | Web | 19. října 2014 v 14:29 | Reagovat

Toto anime jsem jeste nevidela, ale zaujal me ten dej :) A i ta grafika je pekna. Take se mi docela libi ten trailer, takze diky za peknou recenzi, a za tip ke shlednuti anime :)

8 Bumbík ^^ Bumbík ^^ | 19. října 2014 v 14:40 | Reagovat

tak touto recenziou som sa na to navnadila .. zapisujem do svôjho listu! :D

9 Saki Saki | E-mail | Web | 19. října 2014 v 17:23 | Reagovat

Aww, No.6, to som pozerala už tak dávno, že to ani pravda nie je, ale zdieľam na anime s tebou rovnaký názor. Bol to vážne príjemný príbeh, ktorý žiaľ skončil veľmi rýchlo T.T A yep, tú ženskú tam fakt chcelo odbachnúť -.- Zdvíhal sa mi tlak len čo som ju videla :DD Ahhh, nevidí sa často taký pekný shounen-ai príbeh ;3 A ohh, nech ti to víde s tým cosplayom Nezumiho! *-* Ja zvažujem Shiona, pretože mi má prísť biela parochňa, s ktorou mám zatiaľ iné plány, no nevylučujem, že by sa v budúcnosti mohla hodiť aj na Shiona :D

10 beepinka beepinka | Web | 19. října 2014 v 21:44 | Reagovat

Taky jsem poslední díl celý probrečela,co si tak pamatuju :D!:) je to úžasné anime!! Nezumi je borec! super postava *3* =) Mě naštval ten konec >o< :D že se rozdělili.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama